söndag 4 juli 2010

på tu man hand


snygg mössa, va!

Vi har haft chansen och möjligheten till det länge, men inte förrän nu i helgen tog vi den: att låta alvin klein sova över hos sin farmor och farfar och vara på tu man hand. Det var viktigt att han har fått sova över åtminstone en gång där innan Knyttet föds, för då är det ju möjligtvis nödvändigt att hans farmor och farfar tar hand om honom även nattetid hemma hos sig. Dessutom var vi inbjudna på fest, Pappa V och jag.

Igår var det mycket hett här, 34-35 grader, och alvin klein skulle inte sova middag tyckte vi men han somnade såklart i värmen så snart vi satte oss i bilen, då var klockan halv fyra. Sedan sov han en timme. Så det var klart att han inte skulle somna särskilt tidigt på kvällen. Den senaste tiden får vi honom inte att somna förrän halv tio om han har sovit middag, vilket han oftast gör för att han är så trött på dagen.

Igårkväll gjorde han dessutom allt för att inte gå och sova, och det dröjde ända till halv elva innan han somnade. Kvart i sex (!) vaknade han och ville gå upp, för det var ju så spännande att vara hos farmor och farfar! Stackars dom...

Men vi hade en trevlig kväll iallafall och njöt av att kunna sova länge, äta frukost i lugn och ro... Vem vet när vi kan göra det igen?


alvin klein hejar på Tyskland i fotbolls-VM

Inga kommentarer: