lördag 6 juni 2009

biltur i ösregn och andra saker

Idag körde jag och Pappa V runt 50 mil i ösregn på tyska motorvägen för att titta på en bil (bättre begagnad?) vi vill köpa. Vi har inte köpt bilen än, en liten undersökning av bilen ska göras först och så ville vi se papper på de senaste reperationerna som har gjorts, vilket saknades. Försäljaren var en konstig typ, ungefär sådan som jag förväntade mig att en försäljare av begagnade bilar ska vara... men när det var klart att vi verkligen var intresserade av att köpa bilen, blev han lite medgörligare och trevligare. Han erbjöd tillslut t om att, när allt har fixats och vi instämmer med köpet, köra bilen till oss. Spännande...

Under tiden var alvin klein hos sin farmor och farfar, körde runt med bobbycar-bilen och plaskade i vattenpölar i sina nya fina gummistövlar. Det var första gången han gjorde det och tydligen tyckte han det var roligt.

Även om det inte var kul att köra i ösregn så ska vi väl vara glada att det regnade äntligen, det behövdes. Det har inte regnat ordentligt på flera veckor. Nu finns det en viss chans att gräset som Pappa V sådde förra helgen äntligen börjar växa. Vår aspirerande trädgårdsmästare alvin klein hjälpte naturligtvis till: först genom att plocka upp jordkockor och slänga dem i soptunnan, sedan genom att sitta på sin pappas axlar och platta till marken. Visst har Pappa V coola "skosulor"!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en riktigt kul bild! Faktiskt närapå i klass med Annikafotografens!Kul ni ska till Götet! Kommer ni hit först? Eller?

Åsa sa...

Nej, vi flyger bara till Gbg för fem dagar, jag får se när jag har fler dagar ledigt i sträck så vi kan ta Sthlm med!