onsdag 27 maj 2009

sommarhetta



Inga nya tänder har kommit fram än, men de senaste dagarna har alvin klein åtminstone ätit lite bättre igen. Med sömnen är det inte lika bra - natten till igår sov han 7,5 timmar (!) och bara en timme under dagen. Konstigt nog var det nog jag som var tröttast av oss båda...
Men inatt sov han rätt bra, och även ikväll var han mycket trött. Han har väl lite att ta igen, antar jag.

Att han sov så dåligt berodde nog till viss del på värmen. I måndags var det den varmaste dagen hitills i år, 30 grader och kvalmigt (som det så ofta blir här nere). Jag och alvin klein höll oss mest inne i husets svalare delar och först vid halv sex-tiden på kvällen vågade vi oss ut. alvin klein passade på att svalka av sig med ett bad på uteplatsen.



På kvällen hade det "svalnat" till 25 grader, och det var lika varmt på övervåningen, där sovrummen är, som ute... Vi har nu bestämt oss för att äntligen köpa en resesäng till alvin klein, så att han kan få sova nere i svala sköna gästrummet när det är för varmt.

Idag frös jag - trodde det skulle bli sköna 20 grader men termometern steg inte så mycket, utan det var kanske 17-18 grader som bäst i solen, men kallare i vinden, speciellt som solen försvann sedan. Brrr... vilken omställning!

2 kommentarer:

Broder P sa...

Eller köpa en ac-anläggning kanske??? :p

Åsa sa...

jo, det har vi faktiskt funderat på! men det är ju så mycket vi vill köpa just nu - ny bil, tex, så det är billigare att köpa en resesäng o ställa den i gästrummet :-)