måndag 16 februari 2009

mormor och morfar är här!


I lördags kväll kom alvin kleins mormor och morfar hit till oss. Och i går visade vi dom att det kan vara vinter här med. Vi tog bilen upp i bergen och åkte kälke. Det var rätt mycket snö, upp till tjugo cm. Vitt och härligt, speciellt längs bäcken som porlade alldeles nedanför backen. Om man inte hann bromsa in kälken i tid, hade man kunnat plurra i vattnet. Men det hände naturligtvis inte oss. Dagen innan hade vi också åkt kälke och alvin klein tyckte det var jättekul, nu var han inte lika förtjust i det hela. Men när jag satte mig med honom på marken och kanade nerför backen utan kälke, skrattade han igen.

Imorse vaknade vi i ett vinterlandskap, det hade snöat hela natten. Men på snö följer tö och på eftermiddagen övergick snöfallet i regn. Vad annars? Men alvin klein gick ut på promenad med sin mormor och byggde snögubbe.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Får mormödrar gage för tagna bilder som publiceras? Jag bara skojar. Det är belöning nog att få vara tillsammans med sitt barnbarn en hel vecka i sträck.

Erika sa...

Vad härligt med snö. Elias och jag gick ut och åkte pulka härom veckan ....i ca 1 mm (möjligtvis 2 mm) snö. Lite skillnad va?! Haha