torsdag 13 november 2008

Kärt barn har många namn

alvin klein vet hur man gör: när han inte längre vill vara i ens famn ålar han sig ner på golvet genom att sträcka upp armarna över huvudet och göra sig smal och liksom åla sig ner. Därför kallar vi honom nu för Ålvin eller på tyska: Aalvin.

Och det trickset har han börjat använda även när vi ska sätta honom i bilstolen, så att han nästan trillar ner på durken. Det är inte lätt att hålla honom och man funderar både en och två gånger om man nu måste åka iväg med bilen...
Men det kan vara praktiskt när han ska komma ur bilstolen, då hjälper han faktiskt till genom att åla sig. Det märkte jag häromdagen när han hade somnat i bilen, oj vad svårt det var att ta ut honom!

Ett annat tricks han lärde sig igår: att balansera en liten plastbägare på huvudet. Och att försöka greppa den när han ligger ner o bägaren står på hans panna, det tog en liten stund innan han kom på hur det funkade.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha han är så söt! Ska bli kul att leka med honom i jul. Och du kan ju nästan satsa pengar på att jag kommer ta med kameran! :D

Sir Karl Manfredi sa...

Det är sa vi känner honom ;-)
men varför har han inte bägaren i munnen? ;-)

eva + mia säger "hej!"