söndag 8 februari 2009

tillbaka ut ur skogen

Hej igen! Vi är tillbaka igen efter en veckas skidsemester. Vi har varit djupt inne i bayerska skogen, ett stenkast från tjeckiska gränsen och inte heller långt från Österrike. alvin kleins farmor och farfar var med och vi turades om att åka skidor (både på längden och tvärsen) och ta hand om alvin klein.
Själv åkte han inte skidor men däremot kälke. Det var både lite läskigt (när kälken välte och man fick snö i ansiktet) och roligt (när Pappa V åkte ner med alvin klein nerför en lååång nerförsbacke). Men man blir väldigt trött av att åka kälke och det är tur att den har ett ryggstöd, för alvin klein somnade sittandes på kälken varje gång vi drog hem honom...



Annars springer han omkring - allt stabilare och allt snabbare, når upp till saker vi inte kunde drömma om att han skulle nå, och gör massvis med nya tecken (katt, byta blöja, var?, uggla, mer, musik). Favoritsysselsättning verkar nu vara att sätta/skruva på och av lock på burkar och flaskor, det kan han hålla på med länge. Och numera är det han som borstar mina tänder (se bild), borstar mitt hår, smörjer in mitt ansikte med ansiktskrämen han skulle ha haft etc. :-)

2 kommentarer:

Erika sa...

Så du behöver inte borsta tänderna själv längre? Lyxigt!!! :)

Här hos oss så erbjuder vår son att morbror Jocke kan få sova över här i gästrummet och han ska få låna mammas tandborste då...!
Fräckt va?!!! Hahaha

Åsa sa...

hahaha :-) jag tycker det var generöst, jagj