tisdag 30 december 2008

julen vara fram till påska...

Det värsta julstöket är förbi, alvin klein klarade sig galant. Han älskar att plocka upp leksaker ur paketen och har lite svårt att välja vilken leksak han ska leka med, se bild.
Han var uppe till väldigt sent på julafton (nä, hur länge han var uppe tänker jag inte avslöja här, vem vet vem som läser...) och har sovit länge på mornarna. Förutom nu senaste dagarna, då han vaknat låångt innan det börjat ljusna ute. Men så är det ju också vardag igen, eller hur?



Julafton lekte han med alla sina morbröder och mostrar, som tyckte det var jättekul att gå omkring med honom. Dvs alvin klein höll sig tryggt fast i ett finger eller liknande. Och så lirkade mina syskon bort sina fingrar ur hans grepp och "lurade" honom att gå - utan att hålla i sig. Han tog både sex och elva steg alldeles själv.
Jo, jag fick se det själv, men tro inte att han låter sig luras av mig eller av sin pappa att gå själv igen, inte... Nä, här ska det smygövas minsann, med andras hjälp.
Och nu är han fullt upptagen med att få en ny tand (nr. 8), vilket förklarar både varför han inte gjort fler gåförsök och alla sömnlösa nätter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu är det dags för nästa berättelse, tycker M